Besvikelse
Hej hörrni som ni säkert förstår så flyter inte ritkigt livet på som jag hade tänkt. Våran flytt till villan har skjutits fram ännu längre och vi bor alltså just nu båda två i min etta med alla våra prylar... Vi har bott i denna situationen hela augusti och det börjar bli påfrestande minst sagt. Vi vet inte heller exakt när huset kommer bli klart vilket känns så himla jobbigt. Därför har jag inte heller riktigt haft något roligt att skriva om. Jag lovade ju att uppdatera er om flytten men det finns ju inte något att skriva om som ni förstår. 
 
Den andra besvikelsen är att ta twillan på foder inte blir av. Tvärt blev det en ändring jag inte hade räknat med och det blir inte av helt enkelt. Så nu är jag på lite jakt efter en egen häst. Jag siktar på att det blir till i vår. 
 
Som sagt känns allt rätt tungt just nu, som tur är flyter tiden på rätt bra endå bara att man inte har så mycket toppar och dalar. Det går mot mörkare och kallare tider vilket känns i hela kroppen. Håll tummarna åt oss att huset snart blir klart så vi kan få flytta och packa upp alla våra grejer från våra lådor. Är så trött på nu att bo helt nerpackat och så litet. Lite bloggning är bättre än ingen eller?