2016
Hej har ni saknat mig? Ser ut så på statistiken! Jag har varit dålig på att blogga här jag erkänner. Och jag beklagar mig alltid men bättrar mig sällan ändå.

Vi tar en kort 2016 resumé. 2016 var mist sagt ett skruvat år. Extremt händelserikt tråkigheter men även roligheter. Generellt har jag nog aldrig mått så dåligt och varit så trött som jag var 2016. Varför är jag inte helt hundra och jag hoppas att jag känner mig annorlunda detta år. Det är ju trots allt min sista termin någonsin så jag hoppas innerligt att den blir bra. Jag vill bli bättre på att blogga och göra saker direkt istället för att skjuta upp dom. Efter studenten ska jag lova migsjälv att aldrig ta på mig mer än jag känner att jag kan klara av, för självförtroendets skull. Känner att det verkligen inte är nyttigt att knappast flyta på ytan utan halvt vara under hela tiden. Det tär på krafterna något enormt. Kan inte tänka mig lättnaden när jag tar studenten.

Denna vecka är snart slut som tur är. Vi har ganska korta dagar i skolan som känns överkomliga. Ska snart iväg och gymma med Wilma och hoppas kunna sova gott sen. Ska beställa en almanacka också som jag hoppas hinna komma innan februari så jag kan planera lite. Knappt en skolvecka har gått och uppgifterna rullar redan på. Hoppas verkligen denna termin går snabbt och har många roliga dagar som gör att allt känns lättare.

 
Ps. Titta min så jävla snygga studentmössa vi fick hem igår. Går inte direkt att längta mindre nu när man kan röra en del av studenten.