Roligt avslut på veckan.

Efter mycket hemligheter och tystnad här på bloggen kan jag äntligen börja dela med mig av saker. Igår var jag och pappa i Örebro och hämtade hem min nya bil. Har såklart ingen bild på den men det kommer inom kort. Det var väldigt spontant och vi åkte för att bara titta egentligen. 


Här om dagen var Annika här på ålberga( hon som ägde baccardi och lucky jag red mycket för ett par år sedan) hon har en ny storhäst jag tror jag lagt upp här på bloggen om tidigare. På grund av att hon börjar plugga ska jag få låna hit tompa och ha som min egen under tiden. Är så himla stor möjlighet som jag är så tacksam för. Det kommer bli så himla roligt och jag hoppas allt går hela vägen fram och det inte uppstår några förhinder. 


Idag har även mina systrar en speciell dag också som man inte kan låta bli att bli på allmänt bra humör av. Förutom att Michelle fyller 25 idag så har hon och Dennis även blivit med radhus. Så himla kul för dom. 

Lillasyster natta har blivit med körkort till dom. Grattis till båda två ni är så jävla bra. 


Är det inte chockerande när jag skriver om något riktigt positivt för en gångs skull? Är så bra på att skriva om det dåliga som händer men det är så många gånger viktigare att faktisk lyfta det som får en att må bra och roliga grejer som händer mig. 


Det är på gott och ont jag väljer att dela med mig av saker på bloggen och jag vet inte ens vilka hälften av mina läsare är. Jag hoppas ju och tror att ni som läser endast vill mig väl och vill ta del av mina med- och motgångar. Har så svårt att tro att någon skulle vara inne här och läsa om mig om man faktiskt inte tyckte om mig. För er som läser som är genuint intresserade, det är till er jag vill dela med mig av allt som händer mig. Och det är också ofta därför jag inte berättar precis allt just för att inte "fel" personer ska läsa. Men som nämnt, ni som är måna om mig, ta hand om er.



(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)