2018
Sista dagen på 2018 ska spenderas ihop med vänner och alkohol. Precis som förra året. skillnad för detta år är att jag vaknade upp sjuk. Jag kände av det igår men trodde bara det var en dålig dag och inget mer liksom, så oturligt men får göra det bästa av situationen helt enkelt.
 
Tänkte ge er en kort resume av detta året eftersom bloggningen gått lite sådär. Jag har helt enkelt inte haft någon inspiration eller motivation att blogga som ni säkert förstått. Men detta året har varit så himla bra. Kanske det bästa hittils. Början av 2018 var lite sådär, en tung start men det visade sig vända och bli bra tillslut ändå. Jag träffade Andreas som gör mitt liv så mycket bättre, trodde aldrig att jag skulle hitta någon som honom. Jag har blivit moster åt världens sötaste Dante. Jag har flyttat hemifrån som jag längtat efter hela livet. I samband med det har jag även fått världens bästa jobb som alla som hör om blir avundsjuka på. Sedan massa mindre grejer som också är guld värda när man blickar tillbaka. En så varm sommar och massa sol och bad i stugan. Grill och käk ihop med kompisarna. Annat roligt festande och utgångar. 
Har även spenderat mycket tid med familjen trots att jag flyttat hemifrån vilket jag tycker är jättekul och mysigt. Generellt det här året har jag mått så himla bra. Jag har haft ett bra flyt och har liksom bara kunnat flyta med på året. Har liksom inte behövt kämpa så mycket för allt har varit säkrat, jobb och pojkvän. Det är en trygghet liksom, hoppas ni förstår vad jag menar. Den dåliga känslan som följt mig lite genom året är att jag känner mig lite vilsen, vilket ni säkert också märkt på de få inlägg jag faktikt fått upp här. Jag vill göra så mycket i mitt liv men jag vet inte när och hur. Blir liksom stressad att inte ha ett fast boende eftersom det känns som jag jämnt bor i väskor, Andreas <->Ålberga<->Mamma och pappa. Det börjar jag tröttna på. Det känns som jag liksom bara sitter lite och väntar på nästa steg i livet istället för att leva här och nu, jag har alltid varit sån. Vi får se vad 2019 har att erbjuda helt enkelt. 
(null)


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)