Rörigt
Hej hörrni. Jag bloggar verkligen så himla uselt just nu att jag nästan får skämmas. Dagarna går i ett här på ålberga. Det känns som jag inte har ett enda någe att berätta för er och just därför har jag inte bloggat. Men nu de senaste dagarna har jag faktiskt haft en del saker jag kan dela med mig av. Just nu är inget i sin ordning. Jag har kännt mig på dåligt humör den här veckan. Vet inte om det är vädret som färgar av sig på måendet men något är det. Nova har börjat missköta sig. Hon är inte sig alls lik så jag får bli irriterad på henne flera gånger om dagen. Jag hoppas verkligen detta är en kort fas och att det går över snart för jag vet inte vad jag gör annars. 

Hemma hos mamma och pappa håller vi på med lite roliga grejer. Så nu i helgen har jag packat iordning i mitt rum då jag ska byta med mamma och pappa. Då mitt gamla rum står tomt hela veckorna så ska jag få ta mammas och pappas som är mindre. Jag behöver inte så mycket plats då jag är där så sällan. Så det var vad jag pysslade med i helgen. Man har visst rätt mycket grejer när man börjar rensa. 

Imorgon kommer mamma och syster på besök. Vi ska käka lite ihop och det kommer bli trevligt. Jag måste även hinna beställa kläder till valborg då det är redan nu på måndag(tiden går så snabbt). 

Från en sak till en annan så har jag funderat mycket på min närmsta framtid och jag är supersplittrad. Jag är inte sugen på att börja plugga egentligen men är sugen på att läsa någon mindre kurs mest för att få lite mer erfarandes och för intressets skull. Vi får se vad framtiden säger men skulle vara kul att utbilda sig lite. 

Blev ett rätt rörigt inlägg men var tvungen att skriva av mig lite.  (null)

Det har fötts ett litet föl på gården

(null)

(null)

(null)

(null)

Har även hunnit med lite vårshopping. Trodde aldrig jag skulle handla gula plagg. Men skenet bedrar

(null)